Формування м'ясності у баранців за різної інтенсивності росту і живої маси при забої [] / І. А. Помітун [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2019. - N 5. - С. 31-37 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Вівчарство
фывфывфыв:
баранці -- м'ясна продуктивність -- забійні показники

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Помітун, І. А.; Корх, І. В.; Косова, Н. О.; Бойко, Н. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)




    Козирь, В.
    Вікова динаміка виходу продуктів забою абердин-ангуської худоби [] / В. Козирь // Тваринництво України. - 2015. - N 1/2. - С. 9-14 : табл.
Рубрики: М'ясне скотарство
фывфывфыв:
абердин-ангуська порода -- туша худоби -- забійні показники -- субпродукти

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)