Формування м'ясності у баранців за різної інтенсивності росту і живої маси при забої [] / І. А. Помітун [та ін.]> // Вісник аграрної науки. - 2019. - N 5. - С. 31-37 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Вівчарство фывфывфыв: баранці -- м'ясна продуктивність -- забійні показники Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Помітун, І. А.; Корх, І. В.; Косова, Н. О.; Бойко, Н. В. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Козирь, В. Вікова динаміка виходу продуктів забою абердин-ангуської худоби [] / В. Козирь> // Тваринництво України. - 2015. - N 1/2. - С. 9-14 : табл. Рубрики: М'ясне скотарство фывфывфыв: абердин-ангуська порода -- туша худоби -- забійні показники -- субпродукти Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |