Д18 Даниленко, Йосип Абрамович. Силосування та консервування кормів [] / Й. А. Даниленко, К. О. Перевозіна, М. В. Польщикова. - К. : Урожай, 1982. - 183 с. : рис., табл. - Дод.: с. 158-181. - 0.55 р.
Рубрики: Кормовиробництво--Практичні посібники Силосні культури--Заготівля--Практичні посібники фывфывфыв: техніка силосування кормів -- техника силосования кормов -- поживність силосу -- питательность силоса -- силосування пров'ялених рослин -- силосование провяленых растений -- силосування коренебульбоплодів -- силосование конеклубнеплодов -- силосування відходів рільництва -- силосование отходов растениеводства -- комбіновані силоси -- комбинированные силосы -- бактеріальні закваски -- бактериальные закваски -- ферментні препарати -- ферментные препараты -- заготівля сінажу -- заготовка сенажа -- хімічне консервування -- химическое консервирование -- консервування фуражного зерна -- консервирование фуражного зерна Аннотация: Прогресивна технологія заготівлі та зберігання силосу, сінажу, комбінованого силосу для свіней і птиці. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Перевозіна, Ксенія Олександрівна; Польщикова, Марія Василівна Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Т 26 Твердохлеб, Галина Васильевна. Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти Аннотация: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К65 Консерванти і поживність кормів [] / [М. Ф. Кулик та ін.]. - К. : Урожай, 1992. - 208 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-01060-3 : 6.60 крб
Рубрики: Годівля тварин--Практичні посібники фывфывфыв: рідкі консерванти -- жидкие консерванты -- сухі консерванти -- сухие консерванты -- газоподібні консерванти -- газообразные консерванты -- сухі бактеріальні закваски -- сухие бактериальные закваски -- використання біологічних препаратів -- использование биологических препаратов -- використання препарату літосилу -- использование препарата литосила -- консервування вологого зернофуражу -- консервирование влажного зернофуража -- енергозберігаюча технологія консервування -- энергосберегающая технология консервирования Аннотация: Обгрунтовано доцільність застосування при заготівлі кормів у господарствах рідких, сухих, газоподібних консервантів і сухих бактеріальних заквасок для збереження поживної цінності та якості кормів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кулик, Михайло Федорович; Химич, Володимир Васильович; Величко, Іван Миколайович; Калетник, Г. М. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б23 Банникова, Людмила Александровна. Микробиологические основы молочного производства [] : справочник / Л. А. Банникова, Н. С. Королева, В. Ф. Семенихина ; [под ред. Я. И. Костина]. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 400 с. : рис., табл. - Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396. - 1.60 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія--Довідкові видання фывфывфыв: молочное производство -- микрофлора молока -- мікрофлора молока -- патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії -- жидкие закваски -- рідка запара -- сухие закваски -- суха запара -- кефирные бактерии -- кефірні бактерії -- микробиология сырого молока -- мікробіологія сирого молока -- микробиология питьевого молока -- мікробіологія питного молока -- микробиология сливок -- мікробіологія вершків -- микробиология молочных консервов -- мікробіологія молочних консервів -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- бифидобактерии -- біфідобактерії -- санитарно-гигиенический контроль молока -- санітарно-гігієнічний контроль молока Аннотация: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Королева, Наталья Сергеевна; Семенихина, Вера Филатовна; Костин, Я. И. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
І-67 Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 241, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 130.00 грн
Рубрики: Хлібні вироби--Технологія--Наукові видання Дієтична кулінарія--Наукові видання фывфывфыв: безглютенові хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- цукрозамінники -- діабетичні хлібобулочні вироби -- фруктоза -- лактулоза -- сорбітол -- мезофільні закваски -- збагачення хліба -- харчові волокна Аннотация: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С59 Соколова, Зоя Сергеевна. Технология сыра и продуктов переработки сыворотки [] : учеб. пособие для вузов / З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 334 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 331. - ISBN 5-10-0020296 : 4.53 р.
Рубрики: Сироварство--Переробка--Технологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: сыроварение -- молочные продукты -- натуральные сыры -- натуральні сири -- бактериальные закваски -- бактеріальні закваски -- твердые сыры -- тверді сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленые сыры -- плавлені сири -- переработка сыворотки -- переробка сироватки Аннотация: Комплекс требований к молоку, способы повышения его сыропригодности, направления использования сырья с переработкой сыворотки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лакомова, Лариса Ивановна; Тиняков, Владимир Георгиевич; Палюх, С. В. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Г 52 Глазачев, Виктор Васильевич. Технология кисломолочных продуктов [] : учеб. для сред. проф.-техн. училищ / В. В. Глазачев. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1974. - 117[2] с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 116. - 0.18 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Навчальні видання фывфывфыв: молочное производство -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- лечебные свойства кисломолочных продуктов -- лікарські властивості кисломолочних продуктів -- закваски для кисломолочных продуктов -- закваски для кисломолочних продуктів -- простокваша -- кисле молоко -- йогурт -- ацидофильные напитки -- ацидофільні напої -- айран -- курунга -- кумыс -- кумис -- сметана -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- кисломолочные продукты из пахты -- кисломолочні продукти із пахти -- кисломолочные продукты из сыворотки -- кисломолочні продукти із сироватки Аннотация: [Изложена технология производства кисломолочных продуктов.] Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
> Шифр: tvse/2020/2 Журнал 2020г. N 2 Руденко, Юлія. Вирощування молодняка / Ю. Руденко. - С.8-9 Свиржевская, Е. Л. Профилактика мастита у молочных коров. Опыт применения аутогенных вакцин / Е. Л. Свиржевская. - С.14-17 Поступаленко, Павло. Закваски: у чому різниця? / П. Поступаленко. - С.21-23 : табл. Клименок, О. М. Епізоотична ситуація в Україні / О. М. Клименок. - С.24-31 : табл. Уманець, Д. П. Продуктивність молодняка кролів за згодовування повнораціонних комбікормів з різним рівнем кальцію та фосфору / Д. П. Уманець, Р. М. Уманець. - С.42-47 : табл. Бальнгиков, А. А. Концептуальный подход в оценке комбинационной сочетаемости свиней / А. А. Бальнгиков, И. Ф. Гридюшко, Е. С. Гридюшко. - С.48-53 : табл. Хеймен, Ремко. Якісна система напування може збільшити ваш прибуток / Р. Хеймен. - С.59-61 : фот. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Поступаленко, Павло. Закваски: у чому різниця? [] / П. Поступаленко> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2020. - N 2. - С. 21-23 : табл. Рубрики: Кормовиробництво фывфывфыв: приготування силосу -- приготування сінажу Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |