Я66 Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 303, [1] с. : табл., схеми, мал. - Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 164.00 грн
Рубрики: М'ясо--Фізико-хімічна біологія--Навчальні видання для вищої школи М'ясні продукти--Біохімія--Властивості--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: м'ясо сільськогосподарських тварин -- біохімія м'язової тканини -- біохімія сполучних тканин -- біохімія крові -- біохімія нервової тканини -- біохімія внутрішніх органів -- біохімія ендокринних залоз -- біохімія яйця -- зміни біохімічних властивостей -- фізичні властивості м'яса -- хімічний склад м'яса -- біологічна цінність м'яса Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пешук, Людмила Василівна; Дроменко, Олена Борисівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |