Ж 70 Жижина, Людмила Георгіївна. Устаткування ресторану, бару, буфету [] : [посібник для ПТНЗ] / Л. Г. Жижина. - Житомир : Полісся, 2007. - 128 с. : іл. - Бібліогр.: с. 123. - ISBN 978-966-655-261-0 : 12.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Устаткування--Навчальні видання фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- мікрохвильові печі -- микроволновые печи -- грилі -- грили -- пароконвекційні шафи -- пароконвекционные шкафы -- кавоварки -- кофеварки -- льодогенератори -- ледогенераторы -- торгові автомати -- торговые автоматы Аннотация: Види машин, теплових та холодильних апаратів, які можуть бути використані у різних закладах ресторанного господарства з урахуванням регіонального компоненту. Держатели документа: ЖОУНБ Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
Б 43 Белобородов, Владимир Витальевич. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [] : учеб. пособие для технолог. фак. торг. вузов / В. В. Белобородов, Л. И. Гордон. - М. : Экономика, 1983. - 304 с. : рис., табл. - Лит.: с. 293-294. - Предм. указ.: с. 295-299. - 1.00 р.
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: нагрівання продуктів -- нагрев продуктов -- інфрачервоне нагрівання -- инфракрасный нагрев -- диелектричне нагрівання -- диэлектрический нагрев -- індукційне нагрівання -- индукционный нагрев -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов -- електронагрівачі -- электронагреватели -- автоклав -- пароварочні апарати -- пароварочные аппараты -- кавоварки -- кофеварки -- сковорідки -- сковороды -- жаровні -- жаровны -- фритюрниці -- фритюрницы -- кухарські плити -- плити -- кип'ятильники -- кипятильники -- водонагрівачі -- водонагреватели -- газові горілки -- газовые горелки -- допоміжні нагрівальні апарати Аннотация: Общие сведения о тепловых аппартах, используемых на предприятиях общественного питания. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гордон, Лев Исидорович Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |