Т 38 Технология молочных продуктов [Текстььь] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар Аннотация: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1) |
Т 38 Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти Аннотация: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ш37 Шевряков, Микола Вікторович. Практикум з біологічної хімії [] : навч. посібник / М. В. Шевряков, Б. В. Яковенко, О. Ф. Явоненко. - Суми : Унів. кн., 2003. - 203 с. : іл. - Літ.: с. 203. - ISBN 966-680-089-6 : 15.00 грн
Рубрики: Біохімія--Лабораторні роботи--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: біологічна хімія -- амінокислоти -- аминокислоты -- білки -- каротин -- казеїн -- вітаміни -- ферменти -- глюкоза -- лактоза -- спиртове бродіння -- АТФ -- адреналін -- кальцій -- молочна кислота Аннотация: Лабораторні роботи з біохімії: принцип експерименту, дослідження, хід лабораторної роботи, розрахунки та кінцевий результат експерименту Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Яковенко, Борис Володимирович; Явоненко, Олександр Федотович Экземпляры всего: 5 ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (3) Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (3) |
Б 11 Бєлінська, Неля Семенівна. Економічна ефективність підприємницької діяльності молокопереробних підприємств та шляхи її підвищення [] : монографія / Н. С. Бєлінська ; М-во освіти і науки України, Вінницький нац. техн. ун-т. - Вінниця : Універсум-Вінниця, 2005. - 266 с. : рис., табл. - Літ.: с. 230-238. - Дод.: с. 239-265. - ISBN 966-641-161-X : 14.00 грн Рубрики: Молокопереробні підприємства--Підприємницька діяльність--Економічна ефективність--Вінницька область (Україна)--Наукові видання фывфывфыв: ринкова класифікація підприємств -- трансформаційні процеси -- прибуток -- розробка стратегії товару -- маркетинг молокопереробних підприємств -- управління запасами -- логістична концепція -- реструктуризація молокопереробних підприємств -- фінансове оздоровлення галузі -- мокопереробні підприємства Вінницької області -- технологія твердого сиру -- молочний цукор -- казеїн -- ВАТ "Вінницький молочний завод" Аннотация: Досліджено механізм економічної ефективності підприємницької діяльності молокопереробних підприємств на основі впровадження нових методів господарювання. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Міністерство освіти і науки України; Вінницький національний технічний університет Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С76 Стандартизація молока та молочних продуктів [Текстььь] : метод. посіб. / В. П. Славов [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2017 - . Ч. 2. - 2017. - 155, [1] с. : табл. - Літ.: с. 155. - ISBN 978-966-485-234-7 : 50.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Стандартизація--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: місцеві видання -- молочна промисловість -- стандарт на продукцію -- незбиране молоко -- сир -- масло -- сухе молоко -- казеїн Аннотация: До посібника увійшли вимоги з окремих державних стандартів на молочні продукти та основні нормативні документи, які регулюють найрізноманітніші аспекти виробництва, контролю та маркування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Славов, Володимир Петрович; Кальчук, Любов Аскольдівна; Біденко, Володимир Михайлович; Ковальчук, Віктор Іванович; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекоглогічний університет Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |