Я92 Яценко, Іван Володимирович. Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини [] / Яценко І. В., Труш А. М. - Х. : Еспада, 2010. - 351 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 345-351. - ISBN 978-966-456-046-4 : 88.00 грн
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання фывфывфыв: терміни -- термины -- поняття -- понятия -- структура ветеринарної медицини -- структура ветеринарной медицины -- судово-ветеринарна експертиза -- судебно-ветеринарная экспертиза -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- речові докази -- вещевые доказательства -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпека м'яса -- безопасность мяса -- якість м'яса -- качество мяса -- заморожене м'ясо -- замороженное мясо -- масло коров'яче -- масло коровье -- харчові жири -- пищевые жиры -- коров'яче молоко -- коровье молоко -- риба -- рыба -- біологічні терміни -- биологические термины -- волосся тварин -- волосы животных -- натуральний мед -- натуральний мед Аннотация: Тлумачення термінів експертизи продукції тваринництва та методика судово-ветеринарної експертизи ії фальсифікацій. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Труш, Анатолій Михайлович Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С74 Справочник по качеству продуктов животноводства [] / [И. П. Даниленко и др.] ; под ред. И. П. Даниленка. - К. : Урожай, 1988. - 180 с. : табл. - ISBN 5-337-00183-3 : 0.95 р.
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Продукти тваринництва--Довідкові видання фывфывфыв: слагаемые качества продуктов животноводства -- складові якості продуктів тваринництва -- получение высококачественного молока -- отримання високоякісного молока -- качество мяса -- якість м'яса -- методы определения качества рыбы -- методи визначення якості риби -- качество яиц -- якість яєць -- качество меда -- якість меду Аннотация: Изложены основные слагаемые качества молока, мяса, рыбы, яиц, меда. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Даниленко, Иван Прохорович; Микитюк, Петр Васильевич; Шуст, Игорь Иванович; Ольховик, Л. А.; Даниленко, Иван Прохорович \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Ж91 Журавская, Нина Константиновна. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин Аннотация: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1) |
Свиноводство Беларуси: шаг вперед и два назад []> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 22-27 : табл. Рубрики: Свинарство--Білорусь фывфывфыв: свиноводство -- Беларусь -- продукция животноводства -- продукція тваринництва -- качество мяса -- якість м'яса Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ж74 Житенко, Петр Васильевич. Оценка качества продуктов животноводства [] / П. В. Житенко> // Історичний календар = "Historical Calendar" Yearly research and literary almanac of the international historical club : [наук.-попул. та літ. альм.] / упоряд.: А. Денисенко, В. Туркевич. - Київ : Ген. дирекція по обслуг. інозем. представництв, 1998. - Вип. 5: 1999 Рубрики: Консервування--М'ясні продукти--Практичні посібники Продовольчі товари--Якість--Практичні посібники фывфывфыв: качество мяса -- якість м'яса -- качество молока -- якість молока -- яйцо домашней птицы -- яйця домашньої птиці -- оценка качества меда -- оцінка якості меду -- закупка скота -- закупівля худоби -- транспортировка скота -- транспортування худоби Аннотация: Положения о государственных закупках скота, правила транспортировки, сдачи и приема, убоя и переработки, скота, кроликов и птицы. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Денисенко, Анатолій \упоряд.\; Туркевич, Василь \упоряд.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |