Е64 Енциклопедія консервування [] / [упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2005. - 480 с. - (Домашня бібліотека). - ISBN 966-03-3172-X : 011.00 грн
Рубрики: Консервування--Довідкові видання; Популярні видання фывфывфыв: сушіння продуктів -- сушка продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- соління -- соление -- засолюваня -- засолка -- квашення -- квашение -- маринування -- маринование -- консервування зелені -- консервирование зелени -- замороження продуктов -- замораживание продуктов -- грибні заготовки -- грибные заготовки Аннотация: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Сокол, І.О. \упоряд.\; Осипов, І.В. \худ.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т93 1000 рецептов домашних заготовок [] : [вкусные разносолы для вашего стола] / [сост. Т. Г. Корельская]. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2010. - 379, [5] с. : ил. - ISBN 978-966-14-0823-3 (Украина). - ISBN 978-5-9910-1181-5 (Россия) : 40.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання фывфывфыв: домашнее консервирование -- подготовка сырья -- підготовка сировини -- стерилизация -- стерілізація -- пастеризация -- пастерізація -- соление продуктов -- соління продуктів -- квашение -- квашення -- сушка -- сушіння -- хранение продуктов -- зберігання продуктів Аннотация: Основы домашних заготовок овощей, фруктов, ягод, грибов и зелени (консервирование, соление, маринование, сушка, замораживание), приведены правила их переработки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Корельская, Татьяна Григорьевна \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К65 Консервируем сами [] / [сост. Н. В. Родионов]. - 4-е изд., стер. - Москва : Цитадель-трейд, 2002. - 207 с. : табл. - (Для Вас). - Лит.: с. 188. - ISBN 5-7657-0187-6 : 3.60 р. Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання фывфывфыв: домашнее консервирование -- соление -- соління -- квашение -- квашення -- сушка -- сушіння -- замораживание плодов -- заморожування плодів -- варенье -- варення -- мармелад Аннотация: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Родионов, Н. В. \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П30 Петренко, Павел Иванович. Домашние заготовки из овощей [] / П. И. Петренко. - Киев : Тэхника, 1991. - 63 с. - ISBN 5-335-01075-4 : 2.00 р. Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання фывфывфыв: домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- грибные консервы -- грибні консерви -- консервирование салатов -- консервування салатів -- квашение -- квасіння -- цукаты -- цукати Аннотация: Способы консервирования овощей (кабачков, огурцов, баклажанов, перца, томатов и др.) в домашних условиях. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |