П 61 Посадові інструкції. Торгівля та громадське харчування [] / [упоряд. Пашутинський Є. К.]. - 2-ге вид. - К. : КНТ, 2006. - 290, [2] с. - (Кадри підприємства). - ISBN 966-373-057-9 : 48.00 грн
Рубрики: Працівники торгівлі--Посадові інструкції--Довідкові видання Працівники громадського харчування--Посадові інструкції--Довідкові видання фывфывфыв: керівники -- руководители -- головний кулінар -- главный кулинар -- завідувач ринку -- заведующий рынка -- керуючий магазином -- управляющий магазина -- професіонали -- профессионалы -- інокореспондент -- инокорреспондент -- метрдотель -- бармен -- инспектор-товарознавець -- инспектор-товаровед -- технічні службовці -- технические служащие -- контролер-касир -- контролер-кассир -- робітники -- работники -- буфетник -- буфетчик -- кондитер -- пекар -- пекарь -- шеф-кухар -- шеф-повар Аннотация: Зразки посадових інструкцій працівників оптової, роздрібніої торгівлі та закладів харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пашутинський, Є. К. \упоряд.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Н 74 Новоженов, Юрий Михайлович. Профессия - повар [] / Ю. М. Новоженов. - Москва : Экономика, 1989. - 142 с. : рис. - ISBN 5-282-00600-6 : 0.25 р.
Рубрики: Кухарі--Професії--Науково-популярні видання фывфывфыв: повар -- профессии -- пища для человека -- їжа для людини -- профессия кондитер -- професія кондитер -- кухня столовой -- кухня столової -- первые рестораны -- перші ресторани -- рациональное питание -- раціональне харчування Аннотация: О прошлом, настоящем и будущем поварского и кондитерского дела, о кулинарном мастерстве и путях его его постижения - эта книга. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ВВ (2) Свободны: ВВ (2) |