Т38 Технічна мікробіологія [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Х. : Світ Книг, 2013. - 678, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 671-676. - Л-ра: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 165.00 грн
Рубрики: Мікробіологія--Використання--Навчальні видання для вищої школи Мікробіологічна промисловість--Процеси--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: морфологія мікроорганізмів -- морфология микроорганизмов -- систематика -- фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- консервування харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- екологія мікроорганізмів -- экология микроорганизмов -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові захворювання -- пищевые заболевания -- мікрофлора харчових продуктів -- микрофлора пищевых продуктов -- промислове використання мікроорганізмів -- промышленное использование микроорганизмов -- мікробіологічні виробництва -- микробиологические производства Аннотация: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів; патогенні мікроорганізми та аліментарні захворювання; санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Коваленко, В. О.; Цихановська, І. В.; Лазарєва, Т. А.; Коваль, А. А. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
К60 Колесник, Арсений Адамович. Теоретические основы товароведения продовольственных товаров [] : учебник / А. А. Колесник, Л. Г. Елизарова ; [ред. М. А. Кутепова]. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1990. - 287 с. : рис., табл. - (ВУЗ. Государственная торговля). - ISBN 5-282-00719-3 : 0.85 р. Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: товароведение -- продовольственные товары -- качество продовольственных товаров -- якість продовольчих товарів -- вещества пищевых продуктов -- речовини харчових продуктів -- тара -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- консервування харчових продуктів -- классификация пищевых продуктов -- класифікація харчових продуктів Аннотация: Химический состав пищевых продуктов, их стандартизация, способы сохранения качества. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Елизарова, Людмила Григорьевна; Кутепова, М. А. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |