664.02(075.8)
Т38


   
    Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
УДК
ББК 36я723
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів
Аннотация: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)

664.85
С45


    Скрипников, Юрій Георгійович.
    Технологія переробки плодів і ягід [] : навч. посібник / Ю. Г. Скрипников ; пер. з рос. В. К. Сидоренка. - Київ : Урожай, 1991. - 272 с. : рис., табл. - (Посібники для профтехучилищ). - Дод.: с. 261-264. - Літ.: с. 265. - ISBN 5-337-00984-2 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.913
Рубрики: Плоди--Переробка--Навчальні видання
   Ягоди--Переробка--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння плодів -- сушіння ягід -- плодосховища -- технохімічний контроль консервування -- виробнича санітарія -- прянощі для консервування -- зберігання плодоовочевої продукції
Аннотация: Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, зберігання, процеси виробництва соків, компотів, консервів, сушіння плодів, основи організації технохімічного контролю.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сидоренко, В. К. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

36.91
Ш32


    Шашилова, Валентина Петровна.
    Хранение и переработка плодов и ягод [] / В. П. Шашилова, В. Н. Федина. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Росагропромиздат, 1988. - 64 с. : рис., табл. - (Библиотечка садовода-любителя). - ISBN 5-260-00052-8 : 0.35 р.
ББК 36.91
Рубрики: Плоди (бот.)--Зберігання--Переробка--Популярні видання
   
фывфывфыв:
плоды (бот.) -- хранение -- переработка -- пищевая ценность плодов -- харчова цінність плодів -- пищевая ценность ягод -- харчова цінність ягід -- консервирование плодов -- консервування плодів -- консервирование ягод -- консервування ягід
Аннотация: Методы и приемы хранения и переработки плодов и ягод в домашних условиях.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Федина, Валентина Николаевна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

36.91я2
Р93


    Рибак, Галина Михайлівна.
    Довідник по переробці плодів і ягід [] / Г. М. Рибак, О. А. Блашкіна, М. Г. Панасюк. - 2-ге вид., допов. і переробл. - Київ : Урожай, 1980. - 182 с. : рис., табл. - Літ.: с. 180. - 0.70 р.
ББК 36.91я2
Рубрики: Плоди (бот.)--Переробка--Довідкові видання
   Ягоди--Переробка--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
плодопереробні підприємства -- консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння фруктів -- виробництво соків -- плодове виноробство -- ягідне виноробство
Аннотация: Організація плодопереробних підприємств, заготівля плодів і ягід для переробки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Блашкіна, Олександра Антонівна; Панасюк, Михайло Гнатович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)