Т38 Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів Аннотация: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\ Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
С45 Скрипников, Юрій Георгійович. Технологія переробки плодів і ягід [] : навч. посібник / Ю. Г. Скрипников ; пер. з рос. В. К. Сидоренка. - Київ : Урожай, 1991. - 272 с. : рис., табл. - (Посібники для профтехучилищ). - Дод.: с. 261-264. - Літ.: с. 265. - ISBN 5-337-00984-2 : 2.20 р.
Рубрики: Плоди--Переробка--Навчальні видання Ягоди--Переробка--Навчальні видання фывфывфыв: консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння плодів -- сушіння ягід -- плодосховища -- технохімічний контроль консервування -- виробнича санітарія -- прянощі для консервування -- зберігання плодоовочевої продукції Аннотация: Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, зберігання, процеси виробництва соків, компотів, консервів, сушіння плодів, основи організації технохімічного контролю. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Сидоренко, В. К. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ш32 Шашилова, Валентина Петровна. Хранение и переработка плодов и ягод [] / В. П. Шашилова, В. Н. Федина. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Росагропромиздат, 1988. - 64 с. : рис., табл. - (Библиотечка садовода-любителя). - ISBN 5-260-00052-8 : 0.35 р. Рубрики: Плоди (бот.)--Зберігання--Переробка--Популярні видання фывфывфыв: плоды (бот.) -- хранение -- переработка -- пищевая ценность плодов -- харчова цінність плодів -- пищевая ценность ягод -- харчова цінність ягід -- консервирование плодов -- консервування плодів -- консервирование ягод -- консервування ягід Аннотация: Методы и приемы хранения и переработки плодов и ягод в домашних условиях. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Федина, Валентина Николаевна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р93 Рибак, Галина Михайлівна. Довідник по переробці плодів і ягід [] / Г. М. Рибак, О. А. Блашкіна, М. Г. Панасюк. - 2-ге вид., допов. і переробл. - Київ : Урожай, 1980. - 182 с. : рис., табл. - Літ.: с. 180. - 0.70 р. Рубрики: Плоди (бот.)--Переробка--Довідкові видання Ягоди--Переробка--Довідкові видання фывфывфыв: плодопереробні підприємства -- консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння фруктів -- виробництво соків -- плодове виноробство -- ягідне виноробство Аннотация: Організація плодопереробних підприємств, заготівля плодів і ягід для переробки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Блашкіна, Олександра Антонівна; Панасюк, Михайло Гнатович Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |