П31 Пешук, Людмила Василівна. Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі [] : підручник / Л. В. Пешук ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 365, [1] с. : рис., табл. - Глосарій: с. 357-359. - Літ.: с. 360-365. - ISBN 978-617-673-733-9 : 245.00 грн
Рубрики: М'ясне виробництво--Переробка--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Ветеринарна санітарія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ветеринарно санітарні вимоги -- збирання крові -- переробка крові -- переробка кісток -- скелет сільськогосподарських тварин -- жир-сирець -- ендокринно-ферментна сировина -- колаген-кератинова сировина -- вторинна сировина птахопереробного виробництва -- кормова продукція -- використання відходів Аннотация: Характеристика вторинної сировини м'ясної галузі, описані методи її збирання та переробки для отримання лікувальних, кормових та технічних продуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |