639.3(075)
І-73


   
    Інтенсивні технології в аквакультурі [] : [навч. посібник] / Р. В. Кононенко [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 490, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 488-490. - ISBN 978-966-289-110-2 : 250.00 грн
УДК
ББК 47.285я7
Рубрики: Рибне господарство--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
історія розвитку аквакультури -- культивування гідробіонтів -- продуктивність водойм -- газовий режим ставів -- рибогосподарська меліорація -- удобрення ставів -- кормова база ставів -- природне розмноження промислових риб -- профілактика захворювань риб -- інтенсивність вилову риби -- ветеринарна санітарія продукції аквакультури -- безпека виробництва продукції аквакультури -- транспортування живої риби -- якість риби -- екологія аквакультури -- коропові види риб -- сомові риби -- осетрові риби -- веслонос -- лососеві риби -- щука -- судак -- вугор -- марікультура -- креветки -- ракоподібні
Аннотация: Інтенсивні технології при вирощуванні об'єктів аквакультури, методи підвищення продуктивності водойм, технології відтворення та культивування об'єктів тепловодної та холодноводної аквакультури.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кононенко, Р. В.; Шевченко, П. Г.; Кондратюк, В. М.; Кононенко, І. С.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)



    Ковальчук, Тетяна.
    Креветковий бізнес: скільки коштує відкрити ферму [] / Т. Ковальчук // Агробізнес сьогодні. - 2019. - N 24(груд.). - С. 56-59 : фот.
Рубрики: Креветки--Вирощування
фывфывфыв:
креветкові ферми -- королівські креветки

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)




    Петренко, Ігор.
    Суперїжа - штучне м'ясо [] / І. Петренко // Агробізнес сьогодні. - 2020. - N 19(жовт.). - С. 74-76 : фот. кольор.
Рубрики: Рослинництво--М'ясні продукти--Рибні продукти
фывфывфыв:
рослинне м'ясо -- рослинне сало -- рослинна риба -- рослинна птиця -- рослинні креветки -- склад рослинної їжі

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)