І-73 Інтенсивні технології в аквакультурі [] : [навч. посібник] / Р. В. Кононенко [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 490, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 488-490. - ISBN 978-966-289-110-2 : 250.00 грн
Рубрики: Рибне господарство--Навчальні видання фывфывфыв: історія розвитку аквакультури -- культивування гідробіонтів -- продуктивність водойм -- газовий режим ставів -- рибогосподарська меліорація -- удобрення ставів -- кормова база ставів -- природне розмноження промислових риб -- профілактика захворювань риб -- інтенсивність вилову риби -- ветеринарна санітарія продукції аквакультури -- безпека виробництва продукції аквакультури -- транспортування живої риби -- якість риби -- екологія аквакультури -- коропові види риб -- сомові риби -- осетрові риби -- веслонос -- лососеві риби -- щука -- судак -- вугор -- марікультура -- креветки -- ракоподібні Аннотация: Інтенсивні технології при вирощуванні об'єктів аквакультури, методи підвищення продуктивності водойм, технології відтворення та культивування об'єктів тепловодної та холодноводної аквакультури. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кононенко, Р. В.; Шевченко, П. Г.; Кондратюк, В. М.; Кононенко, І. С. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ковальчук, Тетяна. Креветковий бізнес: скільки коштує відкрити ферму [] / Т. Ковальчук> // Агробізнес сьогодні. - 2019. - N 24(груд.). - С. 56-59 : фот. Рубрики: Креветки--Вирощування фывфывфыв: креветкові ферми -- королівські креветки Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Петренко, Ігор. Суперїжа - штучне м'ясо [] / І. Петренко> // Агробізнес сьогодні. - 2020. - N 19(жовт.). - С. 74-76 : фот. кольор. Рубрики: Рослинництво--М'ясні продукти--Рибні продукти фывфывфыв: рослинне м'ясо -- рослинне сало -- рослинна риба -- рослинна птиця -- рослинні креветки -- склад рослинної їжі Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |