Яхно, Т. П. Перспективні напрями розвитку вітчизняного гастротуризму в умовах євроінтеграції [] / Т. П. Яхно, Ю. А. Мартинюк> // Регіон. екон. - 2020. - N 4. - С. 125-130. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 1562-0905 Рубрики: Європейська інтеграція--Україна Туристична індустрія--Розвиток--Україна Кулінарія--Національні традиції--Україна фывфывфыв: гастротуризм -- дегустація продуктів і страв -- кулінарні традиції -- туристичні потоки Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мартинюк, Ю. А. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |