О-97 Ощипок, І. М. Кухні народів світу [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 244, [2] с. : табл. - (Вища освіта України). - Літ.: с. 243-244. - ISBN 978-617-574-111-5 : 160.00 грн
Рубрики: Національні кухні--Рецептура--Зарубіжні країни--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: традиції приготування страв -- традиції споживання страв -- особливості харчування -- характеристика національних страв -- кухні країн Європи -- кухні країн Азії -- кухні країн Північної Америки -- кухні країн Південної Америки -- кухні країн Африки -- обслуговування туристів -- особливості харчування іноземних туристів -- види сніданків Аннотация: Загальнонаціональні й регіональні кухні народів країн світу: способи приготування і особливості споживання страв, а також організація, форми, системи і методи обслуговування іноземних туристів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пономарьов, П. Х.; Філь, М. І. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |