664.6
І-67


   
    Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 241, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 130.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібні вироби--Технологія--Наукові видання
   Дієтична кулінарія--Наукові видання

   
фывфывфыв:
безглютенові хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- цукрозамінники -- діабетичні хлібобулочні вироби -- фруктоза -- лактулоза -- сорбітол -- мезофільні закваски -- збагачення хліба -- харчові волокна
Аннотация: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)