П77 Природоохоронна технологія вирощування овочевих культур у відкритому грунті зони північного лісостепу і Полісся України [] : навч. посібник / О. А. Дереча, В. Г. Синецький, В. М. Венгер [та ін.] ; під заг. ред. О. А. Деречі. - Житомир : Полісся, 2003. - 208 с. - Л-ра: с. 203-204. - ISBN 966-655-049-0 : 12.00 грн
Рубрики: Овочеві культури--Вирощування--Полісся--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- овочі Полісся -- овощи Полесья -- рослинництво -- растениеводство -- боротьба зі шкідниками овочів -- борьба свредителями овощей -- лувальні властивості овочів -- лечебные свойства овощей -- диетичекое значение овощей -- дієтичне значення овочів Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дереча, О. А.; Синецький, В. Г.; Венгер, В. М.; Дереча, Олексій Артемович \ред.\; Рослинництво 5.05 Экземпляры всего: 2 КР (1), ВВ (1) Свободны: КР (1), ВВ (1) |
Б42 Бексеев, Шавкат Гаясович. Огород [] / Ш. Г. Бексеев, Д. И. Алексеева. - Ленинград : Лениздат, 1987. - 254 с. : рис. - Прил.: с. 247-252. - 1.20 р.
Рубрики: Присадибні городи--Популярні видання Овочі--Популярні видання Картопля--Популярні видання фывфывфыв: лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- картофель -- картопля -- капустяні культури -- капустные культуры -- пасленовые культуры -- пасльонові культури -- тыквенные культуры -- гарбузеві культури -- столовые корнеплоды -- столові коренеплоди -- лук -- цибуля -- чеснок -- часник -- бобовые культуры -- бобові культури -- пряноароматические культуры -- пряноароматичні культури -- хранение свежих овощей -- зберігання свіжих овочів -- переработка овощей -- переробка овочів Аннотация: Освещен опыт организации огородничества, приведены сведения о лечебных свойствах, биологии, возделывании и сортах овощных культур и картофеля. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Алексеева, Дина Ивановна Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Б89 Бруннек, Нинель Ивановна. Овощная кулинария [] : от А до Я / Н. И. Бруннек ; [ред. Е. В. Полиевктова]. - Москва : Экономика, 1992. - 335 с. : рис. - Прил.: с. 334-335. - ISBN 5-282-00931-5 : 55.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання фывфывфыв: клетчатка -- клітковина -- пищевая ценность овощей -- харчова цінність овочів -- диетические свойства овощей -- дієтичні властивості овочів -- лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- витамины -- вітаміни -- салаты -- салати -- приправы -- приправи -- супы -- супи -- фаршировка овощей -- фарширування овочів Аннотация: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Полиевктова, Е. В. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К65 Консервирование [] / [сост. С. И. Литвиненко]. - Донецк : Сталкер, 2001. - 416 с. : рис. - (Вкусные рецепты). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409. - ISBN 966-596-537-9 : 7.50 грн
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання фывфывфыв: консервирование -- сиропы -- сиропи -- варенье -- варення -- повидло -- джемы -- джеми -- цукаты -- цукати -- желе -- лечебные свойства ягод -- лікувальні властивості ягід -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- рыбные заготовки -- рибні заготовки -- мясные заготовки -- м'ясні заготовки Аннотация: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Литвиненко, Светлана Ивановна \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |