М80 Мороз, О. В. Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством [] / О. В. Мороз, І. В. Шварц. - Вінниця : УНІВЕРСУМ, 2006. - 137 с. : табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - ISBN 966-641-197-0 : 006.00 грн
Рубрики: Економіка підприємств Економіка харчової промисловості Антикризове управління--М'ясопереробна промисловість фывфывфыв: м'ясна промисловість -- інституціональний аналіз -- институциональний анализ -- превентивне антикризове управління -- превентивне антикризовое управление Аннотация: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Шварц, І.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
А72 Антипова, Людмила Васильевна. Англо-русский словарь по технологии мяса и мясных продуктов. С указателем русских терминов [] = English-Russian dictionary on meat and meat products technology : св. 12000 терминов / Л. В. Антипова, В. К. Курчаева, Е. Е. Курчаева ; под ред. д-ра техн. наук Л. В. Антиповой. - М. : Колос, 2005. - 406 с. - Текст: рос., англ. - ISBN 5-9532-0245-8 : 75.60 грн
Рубрики: М'ясне виробництво--Перекладні словники англо-російські--Довідкові видання фывфывфыв: м'ясне виробництво -- мясное производство -- м'ясна промисловість -- мясная промышленность Аннотация: Словарь содержит свыше 12000 английских терминологических выражений по технологии мяса и мясных продуктов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Курчаева, Валентина Константиновна; Курчаева, Елена Евгеньевна; Антипова, Людмила Васильевна \ред.\ Экземпляры всего: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |
Касеинова, М. Современное состояние и перспективы развития мясной промышленности республики Казахстан [] / М. Касеинова> // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2016. - N 7. - С. 78-89. - Лит. в конце ст. . - ISSN 1993-6788 Рубрики: М'ясне виробництво--Розвиток--Казахстан фывфывфыв: м'ясна промисловість -- мясная промышленность -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- м'ясна продукція -- мясная продукция -- якість продукції -- качество продукции Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |
Власова, Катерина Миколаївна. Концептуальні засади формування стратегії подолання бар'єрів входу підприємств на нові зовнішні ринки [] / К. М. Власова> // Економіка АПК. - 2019. - N 7. - С. 83-92 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясне виробництво--Промисловість фывфывфыв: зовнішній ринок -- м'ясна промисловість Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ляховська, О. В. Основні тенденції зовнішньої торгівлі України м'ясом та м'ясними продуктами [] / О. В. Ляховська> // Агросвіт : наук.-практ. журнал. - 2020. - N 4. - С. 70-75 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Зовнішня торгівля--М'ясо Зовнішня торгівля--М'ясні продукти фывфывфыв: м'ясна промисловість -- виробництво м'яса -- імпорт м'яса Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |