637.5(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса
Аннотация: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лозова, Т.М.
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)

641.4(031)
Д 66


   
    Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе
Аннотация: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Раделов, С. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

36.92я73
Т 38


   
    Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин
Аннотация: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)



    Соколов, Александр.
    Обзор рынка мясных консервов и паштетов [] / А. Соколов // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 20-22 : рис.
Рубрики: М'ясні консерви--Ринок (екон.)--Україна
фывфывфыв:
мясные консервы -- м'ясні консерви -- экспорт мясных консервов -- експорт м'ясних консервів -- динамика производства мясных консервов -- динаміка виробництва м'ясних консервів

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)




    Вербицкий, С. Б.
    Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность [] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 42-43 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні консерви--Обладнання
фывфывфыв:
мясные консервы -- м'ясні консерви -- линии стерилизации консервов -- лінії стерилізації консервів -- стерилизаторы непрерывного действия -- стерилізатори безперервної дії


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)


641.48
В 84


   
    Все о домашнем консервировании [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1999. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-090-1 : 6.70 грн
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання
   Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання

   Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання

   
фывфывфыв:
консервирование -- методы консервирования -- методи консервування -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодные консервы -- плодово-ягідні консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви
Аннотация: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Аннотация: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)

637.51(075.8)
П49


    Поліщук, Віктор Миколайович.
    Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [] : навч. посіб. / В. М. Поліщук, Т. О. Білько ; М-во аграр. політики та продовольства України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 627, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627. - ISBN 978-611-01-1100-3 : 335.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Гігієна--Транспортування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
класифікація продукції тваринництва -- молокопродукти -- м'ясопродукти -- м'ясо забійних тварин -- м'ясо птиці -- субпродукти -- ковбасні вироби -- м'ясні напівфабрикати -- м'ясні консерви -- тваринні жири -- водна сировина -- товарна риба -- мед -- продукти бджільництва -- продукція шовківництва -- перевезення продуктів тваринництва -- страхування вантажів -- технічні засоби перевезення -- класифікація транспорту -- санітарний паспорт автомобіля -- санітарна обробка транспортних засобів -- швидкопсувні вантажі -- маркування вантажів
Аннотация: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Білько, Тамара Олександрівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

36.910
Т38


   
    Технологія домашього консервування [] / А. С. Жвалевський [та ін.]. - 5-те вид. - Київ : Техніка, 1983. - 142 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 0.80 р.
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
стерилізація консервів -- овочеві консерви -- квашення капусти -- соління кавунів -- мочіння фруктів -- компоти -- фруктові заготівлі -- варення -- консервування грибів -- рибні консерви -- м'ясні консерви -- консервування яєць
Аннотация: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Жвалевський, Анатолій Сергійович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна; Федотов, Микола Іванович; Хенкин, Джан Йосипович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)