Б 64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Товарознавство м'яса [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. закл. укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 163, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 58.00 грн
Рубрики: М'ясні продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: скотарство -- скотоводство -- свинарство -- свиноводство -- вівчарство -- овцеводство -- конярство -- коневодство -- кролівництво -- кролиководство -- м'ясо нутрій -- мясо нутрий -- м'ясо дичини -- мясо дичи -- продукція страусівництва -- продукция страусоводства Аннотация: Товарознавча харатеристика сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини, харчова цінність продукції тваринництва Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |