С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання фывфывфыв: м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса Аннотация: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів". Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лозова, Т.М. Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Музика, Павло Михайлович. Тенденції розвитку м'ясного тваринництва в контексті забезпечення продовольчої безпеки [] / П. М. Музика, Р. М. Минів, К. М. Гірняк> // Економіка АПК. - 2017. - N 7. - С. 15-23 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Продовольча безпека фывфывфыв: м'ясна продукція -- яловичина -- телятина -- свинина -- м'ясо птиці -- м'ясопродуктовий підкомплекс Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Минів, Роман Михайлович; Гірняк, Катерина Михайлівна Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Пірог, С. В. Ефективність підприємств м'ясного птахівництва [] / С. В. Пірог> // Економіка та держава. - 2017. - N 10. - С. 90-91. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Птахівництво--Підприємства--Україна М'ясне виробництво--Ефективність--Україна Дескрипторы: м'ясо птиці -- сільськогосподарські підприємства Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1) Свободны: ФП (1) |
Т38 Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини [] : підручник / Л. В. Пешук [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 295, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295. - ISBN 978-617-673-524-3 : 164.00 грн
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія виробництва--Переробка--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: дикі парнокопитні тварини -- м'ясопродукти з конини -- родина зайцевих -- м'ясо птиці -- екзотична кухня -- м'ясо кенгуру -- м'ясо черепах -- м'ясо крокодилів -- м'ясо змій -- м'ясо жаб -- паштети -- історія виникнення паштетів Аннотация: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пешук, Людмила Василівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Кириченко, Станіслав Григорович; Національний університет харчових технологій; Харківський державний університет харчування та торгівлі Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Рябоконь, Юрий. Птицеводство сегодня, завтра [] / Ю. Рябоконь> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 10-15 : ил. Рубрики: Птахівництво фывфывфыв: вирощування птиці -- выращивание птицы -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- яйця птиці -- яйца птицы Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Л68 Лобзов, Константин Иванович. Переработка мяса птицы и яиц [] / К. И. Лобзов, Н. С. Митрофанов, В. И. Хлебников. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 236-237. - 0.90 р.
Рубрики: Птахопродукти--Переробка--Практичні посібники фывфывфыв: птицепродукты -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- яичные продукты -- яєчні продукти Аннотация: Описаны технологические процессы и оборудование для переработки мяса птицы и яиц, изготовления изделий и консервов с использованием всех видов сырья, включая молочные добавки и растительные белки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Митрофанов, Николай Сергеевич; Хлебников, Владимир Иванович Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
С74 Справочник по качеству продукции животноводства [] / под ред. П. П. Остапчука. - Киев : Урожай, 1979. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 305-314. - 1.20 р.
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Довідкові видання фывфывфыв: пищевые продукты -- молоко -- мясо крупного рогатого скота -- м'ясо великої рогатої худоби -- свинина -- качество шерсти овец -- якість вовни овець -- качество овчин -- якість овчини -- качество смушков -- якість смушку -- овечье молоко -- овече молоко -- качество яиц -- якість яєць -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- мясо кроликов -- м'ясо кроликів -- продукция рыбоводства -- продукція рибництва -- продукция пчеловодства -- продукція бджолярства Аннотация: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Остапчук, П. П. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П49 Поліщук, Віктор Миколайович. Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [] : навч. посіб. / В. М. Поліщук, Т. О. Білько ; М-во аграр. політики та продовольства України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 627, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627. - ISBN 978-611-01-1100-3 : 335.00 грн
Рубрики: М'ясні продукти--Гігієна--Транспортування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: класифікація продукції тваринництва -- молокопродукти -- м'ясопродукти -- м'ясо забійних тварин -- м'ясо птиці -- субпродукти -- ковбасні вироби -- м'ясні напівфабрикати -- м'ясні консерви -- тваринні жири -- водна сировина -- товарна риба -- мед -- продукти бджільництва -- продукція шовківництва -- перевезення продуктів тваринництва -- страхування вантажів -- технічні засоби перевезення -- класифікація транспорту -- санітарний паспорт автомобіля -- санітарна обробка транспортних засобів -- швидкопсувні вантажі -- маркування вантажів Аннотация: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Білько, Тамара Олександрівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Полегенька, М. А. Аналіз сучасного стану виробництва продукції птахівництва в Україні [] / М. А. Полегенька> // Економіка та держава. - 2019. - N 3. - С. 137-143. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Птахівництво--Продукція--Аналіз--Україна фывфывфыв: промислове виробництво -- м'ясо птиці -- яйця -- економічна ефективність -- птахівничі підприємства Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |
Сегеда, С. А. Статистичний аналіз споживання м'яса та м'ясопродуктів в Україні [] / С. А. Сегеда> // Економіка АПК. - 2020. - N 3. - С. 36-46 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясні продукти--Споживання--Статистика фывфывфыв: яловичина -- свинина -- м'ясо птиці Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |