Т38 Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв [] : підручник / В. Ф. Петько [та ін.] ; за ред. О. І. Гапонюка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 432 с. : табл., рис. - Літ: с. 423-424. - ISBN 978-966-364-488-2 : 64.80 грн, 67.50 грн грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи Макарони--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: історія хлібопечіння -- дозатори -- тістомісильні апарати -- хлібопекарські печі -- макаронне устаткування -- кондитерське устаткування Аннотация: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Петько, Володимир Феодосійович; Гапонюк, Олег Іванович; Петько, Євгеній Володимирович; Ульяницький, Анатолій Володимирович; Гапонюк, Олег Іванович \ред.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |