635
В68


    Володарська, Анастасія Тимофіївна.
    Вітаміни на грядці [] / А. Т. Володарська, О. М. Скляревський. - Київ : Урожай, 1989. - 142 с. : фот. кольор. - ISBN 5-337-00268-6 : 0.95 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
малопоширені овочі -- зелений конвеєр -- зеленні рослини -- мангольд -- портулак -- базела -- пряні культури -- чабер -- острогін -- змієголовник -- коренеплідні рослини -- делікатесні овочі -- артишок -- бамія -- фізаліс -- овочеві страви
Аннотация: Агротехніка вирощування, споживчі та лікувальні властивості близько 60 овочевих культур.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Скляревський, Михайло Олексійович
Экземпляры всего: 5
ВВ (3), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (1), АБ (1)

664(075.8)
Б64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 424, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 421-424. - ISBN 978-617-673-098-9 : 81.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
продукція рослиного походження -- дикоростущі плоди -- дикоростучі ягоди -- малопоширені овочі -- гриби -- ресурси молочних продуктів -- ресурси м'ясних товарів -- м'ясні копченості -- ресурси рибних товарів -- виробництво яєць
Аннотация: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного та тваринного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

664(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торгівлі". - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 218, [2] с. - Л-ра: с. 219. - ISBN 978-617-673-001-9 : 49.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
продукція рослинного походження -- продукция растительного происхождения -- дикоростучі плоди -- дикорастущие плоды -- дикоростучі ягоди -- дикорастущие ягоды -- дикоростучі горіхи -- дикорастущие орехи -- малопоширені овочі -- малораспространенные овощи -- їстивні гриби -- съедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- продукція тваринного походження -- продукция животного происхождения -- ресурси молочних продуктів -- ресурсы молочных продуктов -- ресурси м'ясних товарів -- ресурсы мясных товаров -- продукція другорядних тварин -- продукция второстепенных животных -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- ресурси рибних товарів -- ресурсы рыбных товаров -- ікряні товари -- икорные товары -- нерибні продукти моря -- нерыбные продукты моря -- виробництво яєць -- производство яиц
Аннотация: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (1)