Н59 Нечаюк, Лідія Іванівна. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : навч. посібник / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. - 3-тє вид. - К. : Центр навчальної л-ри, 2009. - 344 с. : табл., граф. - Дод.: с. 316-343. - ISBN 978-966-364-933-7 : 86.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: готельно-ресторанне підприємство -- менеджмент господарського управління -- послуги готелів -- мотивація і стимулювання -- контроль готельних підприємств -- функції менеджменту -- якість кулінарної продукції -- планування готельно-ресторанних підприємств -- прогнозування зміни прибутку -- фактори зовнішнього середовища -- фактори внутрішнього середовища -- стратегічне планування -- мережеве планування -- економічні методи менеджменту -- кадровий потенціал -- комунікації Аннотация: Сучасна теорія менеджменту та її застосування у готельно-ресторанному бізнесі. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Нечаюк, Наталія Олександрівна Экземпляры всего: 3 ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1) |