З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 307, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 185-186. - ISBN 978-611-01-1140-9 : 210.00 грн
Рубрики: Ресторани--Логістика (екон.)--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: методологічна база логістики -- моделювання логістичних систем -- логістика постачання -- логістика запасів -- транспортна логістика -- виробнича логістика -- логістичний сервіс -- інформаційна логістика Аннотация: Теоретичні основи та практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими показниками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Григорак, Марія Юріївна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |