М11 Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум [] : [навч. посібник] / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2010. - 204, [4] с. : табл., рис. - Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202. - ISBN 978-966-680-525-9 : 78.00 грн
Рубрики: Молочна продуктивність--Практичні методи навчання--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологічні лабораторії -- микробиологические лаборатории -- підприємства молочної промисловості -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- молочнокислі бактерії -- молочнокислые бактерии -- токсикоінфекції -- токсикоинфекции -- спеціальна мікробіологія -- специальная микробиология -- мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- мікробіологічне дослідження заквасок -- микробиологическое исследование заквасок -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- мікробіологічне дослідження сиру -- микробиологическое исследование сыра -- мікробіологічне дослідження масла -- микробиологическое исследование масла Аннотация: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б23 Банникова, Людмила Александровна. Микробиологические основы молочного производства [] : справочник / Л. А. Банникова, Н. С. Королева, В. Ф. Семенихина ; [под ред. Я. И. Костина]. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 400 с. : рис., табл. - Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396. - 1.60 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія--Довідкові видання фывфывфыв: молочное производство -- микрофлора молока -- мікрофлора молока -- патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії -- жидкие закваски -- рідка запара -- сухие закваски -- суха запара -- кефирные бактерии -- кефірні бактерії -- микробиология сырого молока -- мікробіологія сирого молока -- микробиология питьевого молока -- мікробіологія питного молока -- микробиология сливок -- мікробіологія вершків -- микробиология молочных консервов -- мікробіологія молочних консервів -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- бифидобактерии -- біфідобактерії -- санитарно-гигиенический контроль молока -- санітарно-гігієнічний контроль молока Аннотация: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Королева, Наталья Сергеевна; Семенихина, Вера Филатовна; Костин, Я. И. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Б 73 Богданова, Екатерина Андреевна. Производство цельномолочных продуктов [] : учебник / Е. А. Богданова, Г. И. Богданова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 200 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - 0.35 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: молочное производство -- состав молока -- склад молока -- микрофлора молока -- мікрофлора молока -- свойства молока -- властивості молока -- пороки молока -- дефекти молока -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- гомогенизация молока -- гомогенізація молока -- питьевое молоко -- питне молоко -- сливки -- вершки -- сливочные напитки -- вершкові напої -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- кефир -- кефір -- простокваша -- кисляк -- йогурт -- кумыс -- кумис -- творог -- сир -- домашний сыр -- домашній сир -- сметана -- пахта Аннотация: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Богданова, Генриетта Ивановна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К88 Кугенев, Петр Венедиктович. Контроль качества молока на фермах [] / П. В. Кугенев, Т. Т. Гриценко. - М. : Россельхозиздат, 1977. - 190 с. : рис., табл. - Прил.: с. 188. - 0.60 р.
Рубрики: Молоко--Якість--Контроль--Практичні посібники фывфывфыв: склад молока -- состав молока -- властивості молока -- свойства молока -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- отримання молока -- получение молока -- первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- транспортування молока -- транспортировка молока -- організація молочного господарства -- организация молочного хозяйства Аннотация: Факторы, оказывающие влияние на состав и свойства молока, первичная обработка и характеристика применяемого оборудования. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гриценко, Татьяна Тимофеевна Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |