С 16 Салаты и закуски [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3121-5 : 8.00 грн Рубрики: Кулінарія--Салати--Закуски--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- кулінарія -- салаты -- салати -- винегреты -- вінегрети -- закуски из овощей -- закуски з овочів -- закуски из грибов -- закуски з грибів -- закуски из мяса -- закуски з м'яса -- закуски из субпродуктов -- закуски з субпродуктів -- закуски из птицы -- закуски з птиці -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- морепродукты -- морепродукти -- закуски из яиц -- закуски з яєць -- закуски из творога -- закуски з сиру -- закуски из сыра -- закуски з сиру Аннотация: Раскрывает секреты приготовления всевозможных салатов и фруктовых десертов, а также холодных и горячих закусок из овощей, мяса, рыбы, творога, яиц. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Т50 Товарознавство риби та рибних товарів [] : навч. посібник / А. А. Дубініна [та ін.]. - Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 335, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 313-314. - Дод.: с. 315-335. - ISBN 978-617-673-074-3 : 81.00 грн
Рубрики: Рибні продукти--Товарознавство--Навчальні видання Рибні продукти--ринок--Навчальні видання фывфывфыв: рынок рыбы -- ринок риби -- рынок рыбных товаров -- ринок рибних товарів -- живая рыба -- жива риба -- охлажденная рыба -- охолоджена риба -- мороженая рыба -- морожена риба -- соленая рыба -- солона риба -- маринованные рыбные товары -- мариновані рибні товари -- вяленые рыбные товары -- в'ялені рибні товари -- сушеные рыбные товары -- сушені рибні товари -- копченые рыбные товары -- копчені рибні товари -- рыбные консервы -- рибні консерви -- рыбные пресервы -- рибні пресерви -- рыбные полуфабрикаты -- рибні полуфабрикати -- рыбные кулинарные товары -- рибні кулінарні вироби -- икра -- ікра -- водные нерыбные морепродукты -- водні нерибні морепродукти Аннотация: Класифікація та характеристика основних сімейств промислових риб, будова тіла, масовий склад, промисловий розподіл, хімічний склад м'яса та харчова цінність, хвороби риб, технологія рибних товарів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дубініна, А. А.; Онищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Попова, Т. М. Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |