К 90 Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн Рубрики: Кулінарія--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці Аннотация: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Ленчик, А.С. \худ.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Н 27 Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання фывфывфыв: наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво Аннотация: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати Аннотация: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
З-41 Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання фывфывфыв: харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма Аннотация: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
М 11 Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання Ветеринарна санітарія--Навчальні видання фывфывфыв: мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка Аннотация: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
"Сладкий холод" [] : ТМ "Рудь": приоритеты лидеров отрасли> // Мир продуктов : информ.-аналит. издание. - 2012. - N 10. - С. 22-23 : фото. цв. - (Світ морозива та холоду) Рубрики: Молочне виробництво--Морозиво--Житомир, місто Житомир, місто--Молочне виробництво--Морозиво фывфывфыв: морозиво ТМ "Рудь" -- мороженое ТМ "Рудь" Аннотация: ПАТ "Житомирський маслозавод" - компанія "Рудь": коротка характеристика підприємства, асортимет продукції, зокрема морозива. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Харчова промисловість 4.02.08 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т 38 Технология молочных продуктов [Текстььь] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар Аннотация: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1) |
Т 26 Твердохлеб, Галина Васильевна. Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти Аннотация: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т 38 Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти Аннотация: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
О-53 Оленев, Юрий Александрович. Производство мороженого [] : учебник для проф.-техн. училищ / Ю. А. Оленев, Н. Д. Зубова. - М. : Пищевая промышленность, 1977. - 229 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - 0.37 р.
Рубрики: Морозиво--Виробництво--Навчальні видання фывфывфыв: качество мороженого -- якість морозива -- пищевая ценность мороженого -- харчова цінність морозива -- молочные продукты -- молочні продукти -- смеси мороженого -- суміші морозива -- приготовление вафель -- виготовлення вафель -- классификация мороженого -- класифікація морозива -- технология мороженого -- технологія морозива -- упаковка мороженого -- упаковка морозива -- реализация мороженого -- реалізація морозива -- методы исследований мороженого -- методи досліждень морозива Аннотация: Рассмотрено сырье для производства мороженого, а также технология и оборудование. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Зубова, Надежда Дмитриевна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Кавун, Олексій. Морозиво в граніті [] / Олексій Кавун> // Голос України. - 2013. - N 76(19 квіт.). - С. 5 : фото. - (Новини) Рубрики: Пам'ятники--Житомир, місто Житомир, місто--Пам'ятники Аннотация: В Житомирі відкрили пам'ятник морозиву. Цей унікальний об'єкт занесено до Книги рекордів України. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пам'ятки та пам'ятні місця краю 1.16 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1) Свободны: ФП (1) |
С56 Современная энциклопедия приготовления тортов [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-220-3 : 7.50 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Торти--Практичні посібники фывфывфыв: принадлежности кондитера -- приладдя кондитера -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- глазурі -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- желе -- домашние конфеты -- домашні цукерки -- суфле -- соусы -- соуси -- пудинги -- компоты -- компоти -- кисели -- киселі -- коктейли -- коктейлі -- пунши -- пунші -- мороженое -- морозиво Аннотация: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Тарасова, Т. П. \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д79 Дубовис, Григорий Александрович. Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання фывфывфыв: первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво Аннотация: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Янушевич, Галина. Третина вкраїнського морозива - житомирська [] / Галина Янушевич> // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2014. - N 76/77(29 лип. - С. 1 Рубрики: Молочне виробництво--Морозиво--Житомирська область Житомирська область--Молочне виробництво--Морозиво фывфывфыв: харчова промисловість -- пищевая промышленность Аннотация: За індексом промислової продукції Житомирщина посіла перше місце у межрегіональному рейтингу, на нашу область припадає близько третини виробництва українського морозива. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Громадське харчування 4.09 Имеются экземпляры в отделах: всего 5 : ПЧЗ (1), КР (2), ФП (1), ВВ (1) Свободны: ПЧЗ (1), КР (2), ФП (1), ВВ (1) |
Васильчук, Володимир. "Три ведмеді" : рецепти успіху [] / Володимир Васильчук> // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2016. - N 57/58(31 трав.). - С. 4 : фот. Рубрики: Харчові підприємства--Морозиво--Бердичів, місто ( Житомирська область) Бердичів, місто (Житомирська область)--Харчові підприємства--Морозиво фывфывфыв: харчові підприємства Житомирщини -- пищевые предприятия Житомирщины Аннотация: Бердичівське ТОВ "Три ведмеді", що на Житомирщині - одна із найбільших компаній з виробників морозива та заморожених напівфабрикатів в Україні, асортимент якої сягає 70 найменувань. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Харчова промисловість 4.02.08; \про нього\ Имеются экземпляры в отделах: всего 5 : КР (2), ПЧЗ (1), ФП (1), ВВ (1) Свободны: КР (2), ПЧЗ (1), ФП (1), ВВ (1) |
М25 Мардар, Марина Ромиківна. Товарознавство. Товари тваринного походження [] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 294, [2] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Термінолог. покажч.: с. 291-292. - Літ.: с. 293-294. - ISBN 978-617-574-035-4 : 180.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Властивості--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: молочні товари -- морозиво -- сири -- молочні консерви -- яєчні товари -- м'ясні товари -- жирові продукти -- рибні продукти -- субпродукти -- ковбасні вироби -- копчені рибні товари -- ікра Аннотация: Товарознавча класифікація та характеристика основних груп товарів тваринного походження. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Камінський, Анатолій Яковлевич; Дубровін, Феофан Євлампійович; Мардар, Марина Ромиківна \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К59 Козлов, Володимир Миколайович. Усім про молоко [] / В. М. Козлов. - Київ : Урожай, 1990. - 268 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00646-0 : 0.60 р.
Рубрики: Молоко--Популярні видання Молочні продукти--Популярні видання фывфывфыв: питне молоко -- кисломолочні продукти -- вершкове масло -- морозиво -- молочні страви -- молочні напої Аннотация: Найцінніший продукт харчування - молоко, речовини, що містяться в ньому, їх значення для харчування різних груп населення. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 3 АБ (2), ВВ (1) Свободны: АБ (2), ВВ (1) |
Гаврілова, С. В. We love ice cream (lesson - TV show, level pre-intermediate) [] : нестандартний урок / С. В. Гаврілова> // Англійська мова та література. - 2018. - N 30. - С. 24-29 Рубрики: Загальноосвітні школи--Англійська мова--Уроки фывфывфыв: англійська мова -- уроки англійської мови -- нестандартні уроки -- морозиво (уроки) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ІН (1) Свободны: ІН (1) |
К84 Крусь, Галина Николаевна. Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности [] : учеб. пособие / Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 280 с. : рис., табл. - Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277. - 1.00 р.
Рубрики: Молоко--Технології--Практичні посібники Молочне виробництво--Обладнання--Практичні посібники фывфывфыв: молочное производство -- молочные продукты -- молочні продукти -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- мороженое -- морозиво -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти Аннотация: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Тиняков, Владимир Георгиевич; Фофанов, Юрий Филосовович; Сурков, В. Д. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |