К14 Казаков, Евгений Дмитриевич. Методы оценки качества зерна [] : (лаб. практикум) ; учеб. пособие / Е. Д. Казаков. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 215 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - 0.80 р.
Рубрики: Зерно--Властивості--Якість--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: морфология зерна -- морфологія зерна -- качество семенного зерна -- якість посівного зерна -- физические свойства зерна -- фізичні властивості зерна -- свойства зерновой массы -- властивості зернової маси -- влажность зерна -- вологість зерна -- сырая клейковина -- сира клейковина -- кислотность зерна -- кислотність зерна -- неполноценные зерна -- неповноцінні зерна -- методы оценки зерна -- методи оцінювання зерна -- анализ зерна крупяных культур -- аналіз зерна круп'яних культур -- анализ семян бобовых культур -- аналіз насіння бобових культур -- анализ семян масличных культур -- аналіз насіння масляничних культур Аннотация: Рассмотрены физические свойства зерна и зерновой массы, методы отбора проб, физико-химические методы оценки качества зерна хлебных, крупяных и масличных культур. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С91 Сушіння та зберігання зерна [] : підручник / Шаповаленко О. І. [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. - 394, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 393-394. - ISBN 978-966-289-318-2 : 565.00 грн
Рубрики: Зерно--Зберігання--Навчальні видання фывфывфыв: морфологія зерна -- анатомія зерна -- якість зерна -- хімічний склад зерна -- біоценоз зерна -- мікроорганізми зернової маси -- шкідники хлібних запасів -- режими зберігання зернових мас -- зерносховища -- елеватори -- сушіння зерна -- сушарки Аннотация: Матеріал щодо процесів, які протікають в зерновій масі в післязбиральний період та при тривалому зберіганні, вплив складових зернової маси на ії стійкість. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Янюк, Тетяна Іванівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |