З-80 Золота енциклопедія домашнього консервування [] / [уклад. С. А. Мірошніченко ; пер. з рос. К. В. Брітікової]. - Донецьк : БАО, 2011. - 399, [1] с. : кольор. мал. - Дод.: с. 364-372. - ISBN 978-966-481-484-0 : 72.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Довідкові видання фывфывфыв: консервування овочів -- консервування фруктів -- консервування ягід -- фруктові напої -- ягідні напої -- квас -- соки -- компоти -- чай -- варення -- желе -- джем -- мармелад -- повидло -- пастила -- конфітюр -- мочені фрукти -- плодово-ягідні приправи -- сушені фрукти -- заморожені фрукти Аннотация: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мірошніченко, С. А. \уклад.\; Брітікова, К. В. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |