К84 Крусь, Галина Николаевна. Технология сыра и других молочных продуктов [] : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - М. : Колос, 1992. - 320 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 316. - ISBN 5-10-000951-9 : 8.90 крб
Рубрики: Сироварство--Технологія--Навчальні видання Молочні продукти--Навчальні видання фывфывфыв: обработка молока -- обробка молока -- транспортирование молока -- транспортування молока -- технология сыра -- технологія сиру -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- технология молочных консервов -- технологія молочних консервів -- технология продуктов детского питания -- технологія продуктів дитячого харчування -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- производство молочных продуктов -- виробництво молочних продуктів -- производство мороженого -- виробництво морозива -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко Аннотация: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кулешова, Ираида Михайловна; Дунченко, Нина Ивановна; Крусь, Галина Николаевна \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1) |
Б23 Банникова, Людмила Александровна. Микробиологические основы молочного производства [] : справочник / Л. А. Банникова, Н. С. Королева, В. Ф. Семенихина ; [под ред. Я. И. Костина]. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 400 с. : рис., табл. - Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396. - 1.60 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія--Довідкові видання фывфывфыв: молочное производство -- микрофлора молока -- мікрофлора молока -- патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії -- жидкие закваски -- рідка запара -- сухие закваски -- суха запара -- кефирные бактерии -- кефірні бактерії -- микробиология сырого молока -- мікробіологія сирого молока -- микробиология питьевого молока -- мікробіологія питного молока -- микробиология сливок -- мікробіологія вершків -- микробиология молочных консервов -- мікробіологія молочних консервів -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- бифидобактерии -- біфідобактерії -- санитарно-гигиенический контроль молока -- санітарно-гігієнічний контроль молока Аннотация: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Королева, Наталья Сергеевна; Семенихина, Вера Филатовна; Костин, Я. И. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С49 Слюсаренко, Тамара Платоновна. Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства [] : учеб. пособие для проф.-техн. училищ / Т. П. Слюсаренко, Л. Р. Решетняк. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 184 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182. - ISBN 5-10-001313-3 : 0.30 р.
Рубрики: Пивоварне виробництво--Навчальні видання Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання фывфывфыв: пивоваренное производство -- производство безалкогольных напитков -- пищевые заболевания -- харчові захворювання -- гельминтозные заболевания -- гельмінтозні захворювання -- гигиена обслуживающего персонала -- гігієна обслуговуючого персоналу -- микроорганизмы пивоваренного производства -- мікроорганізми пивоварного виробництва -- микроорганизмы безалкогольного производства -- мікроорганізми безалкогольного виробництва -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарно-бактериологический контроль -- санітарно-бактеріологічний контроль Аннотация: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Решетняк, Людмила Расуловна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М59 Микробиология и микробиологический контроль производства сухих картофельных и овощных продуктов [] / [И. Я. Овруцкая и др.]. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 88 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 86-87. - 0.30 р.
Рубрики: Сільськогосподарська мікробіологія--Практичні посібники фывфывфыв: картофель -- микрофлора картофеля -- мікрофлора картоплі -- микрофлора овощей -- мікрофлора овочів -- санитарные режимы производства -- санітарні режими виробництва -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- микробиологические показатели -- мікробіологічні показники Аннотация: Описана микрофлора картофеля и овощей, а также полуфабрикатов из них, готовых продуктов и кулинарно-подготовленных блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Овруцкая, Ида Яковлевна; Погодаева, Алла Яковлевна; Новицкая, Валентина Ефимовна; Скрипниченко, Валентина Семеновна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 74 Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств [] / [Т. Ж. Алимова и др.] ; под ред.: В. Н. Гуляева, Т. А. Алимовой. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті ти. арк. - Лит.: с. 204. - 0.75 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторії--Довідкові видання фывфывфыв: пищевое производство -- производственная лаборатория -- виробнича лабораторія -- лабораторные приборы -- лабораторні прибори -- физико-химические показатели качества продукции -- фізико-хімічні показники якості продукції -- контроль качества сырья -- контроль якості сировини -- контроль качества готовой продукции -- контроль якості готової продукції -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарный контроль -- санітарний контроль Аннотация: Приведены методики исследования продукции пищеконцентратного и овощесушильного производства. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Алимова, Тайра Жианшиновна; Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кац, Зинаида Абрамовна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\; Алимова , Тайра Жианшиновна \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т38 Технічна мікробіологія [] : підруч. для студентів вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2016. - 678, [2] с. : рис., табл. - Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 324.00 грн
Рубрики: Мікробіологічна промисловість--Навчальні видання для вищої школи Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: мікроорганізми -- консервування харчових продуктів -- мікрофлора тари -- патогенні мікроорганізми -- харчові захворювання -- мікрофлора харчових продуктів -- використання мікроорганізмів -- мікроскопія мікробних препаратів -- систематика бактерій -- морфологія дріжджів -- культивування мікроорганізмів -- мікробіологічний контроль Аннотация: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Коваленко, Валентина Олексіївна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Коваль, Алла Анатоліївна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Бактеріальна контамінація природних мінеральних вод [] / С. І. Ніколенко [та ін.]> // Мед. реабілітація курортологія фізіотерапія : наук. - практ. журн. - 2015. - N 2. - С. 62-64 . - ISSN 2221-7983 Рубрики: Мінеральні води--Бактерії--Водна мікробіологія фывфывфыв: мінеральна вода -- бактеріальна контамінація -- мікробіологічний контроль Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ніколенко, С. І.; Хмєлєвська, О. М.; Мокієнко, А. В.; Нікіпелова, О. М. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВСМЛ (1) Свободны: ВСМЛ (1) |