579.66/67:663.1](075.8)
Т38


   
    Технічна мікробіологія [] : підруч. для студентів вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2016. - 678, [2] с. : рис., табл. - Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 324.00 грн
УДК
ББК 30.16я73
Рубрики: Мікробіологічна промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
мікроорганізми -- консервування харчових продуктів -- мікрофлора тари -- патогенні мікроорганізми -- харчові захворювання -- мікрофлора харчових продуктів -- використання мікроорганізмів -- мікроскопія мікробних препаратів -- систематика бактерій -- морфологія дріжджів -- культивування мікроорганізмів -- мікробіологічний контроль
Аннотация: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Коваленко, Валентина Олексіївна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Коваль, Алла Анатоліївна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)