Р83 Рудавська, Ганна Богданівна. Мікробіологія [] : навч. посібник / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2010. - 296 с. : рис., табл. - Дод.: с. 196-287. - Предм. покажч.: с. 288. - Літ.: с. 289-295. - ISBN 978-966-629-451-0 : 115.00 грн, 10.00 грн
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: мікроорганізми -- санітарна мікробіологія -- мікробіологія харчових продуктів -- мікрофлора молочних продуктів -- мікрофлора м'ясних продуктів -- мікрофлора зерноборошняних товарів -- мікрофлора кондитерських виробів -- мікрофлора безалкогольних напоїв -- промислова стерильність консервів -- мікрофлора рибних продуктів -- мікрофлора парфумерно-косметичних виробів Аннотация: Загальні методи мікробіологічних досліджень та їх застосування до споживчих товарів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Голуб, Богдан Олексійович; Мандрика, Валентина Іванівна; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет Экземпляры всего: 3 ЧЗ (1), ВВ (2) Свободны: ЧЗ (1), ВВ (2) |