Т38 Технічна мікробіологія [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Х. : Світ Книг, 2013. - 678, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 671-676. - Л-ра: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 165.00 грн
Рубрики: Мікробіологія--Використання--Навчальні видання для вищої школи Мікробіологічна промисловість--Процеси--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: морфологія мікроорганізмів -- морфология микроорганизмов -- систематика -- фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- консервування харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- екологія мікроорганізмів -- экология микроорганизмов -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові захворювання -- пищевые заболевания -- мікрофлора харчових продуктів -- микрофлора пищевых продуктов -- промислове використання мікроорганізмів -- промышленное использование микроорганизмов -- мікробіологічні виробництва -- микробиологические производства Аннотация: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів; патогенні мікроорганізми та аліментарні захворювання; санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Коваленко, В. О.; Цихановська, І. В.; Лазарєва, Т. А.; Коваль, А. А. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
М 11 Мікробіологія харчових продуктів [] : опорний конспект лекцій / М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т ; [уклад. Г. А. Толок ; ред. Т. І. Головеркіна]. - Київ : [ВЦ КНТЕУ], 2002. - 77 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 77. - 6.30 грн
Рубрики: Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання фывфывфыв: морфологія бактерій -- морфологія дріжджів -- морфологія плісеневих грибів -- віруси -- фаги -- фізіологія мікроорганізмів -- типові бродіння -- процеси гниття -- харчові захворювання мікробної проби -- мікрофлора харчових продуктів Аннотация: [Опорний конспект лекцій складається із 5 тем, які відповідають програмі курсу "Мікробіологія харчових продуктів" і призначено для всіх студентів товарознавчого і технологічного факультетів усіх форм навчання.] Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Толок, Галина Арсентіївна \уклад.\; Головеркіна, Т. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т38 Технічна мікробіологія [] : підруч. для студентів вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2016. - 678, [2] с. : рис., табл. - Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 324.00 грн
Рубрики: Мікробіологічна промисловість--Навчальні видання для вищої школи Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: мікроорганізми -- консервування харчових продуктів -- мікрофлора тари -- патогенні мікроорганізми -- харчові захворювання -- мікрофлора харчових продуктів -- використання мікроорганізмів -- мікроскопія мікробних препаратів -- систематика бактерій -- морфологія дріжджів -- культивування мікроорганізмів -- мікробіологічний контроль Аннотация: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Коваленко, Валентина Олексіївна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Коваль, Алла Анатоліївна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |