Д46 Димань, Тетяна Миколаївна. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [] : підручник / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - Київ : Академія, 2011. - 520 с. : табл., рис. - (Альма-матер). - Л-ра в кінці розд. - Тести: с. 507-513. - Термін. слов: с. 514-517. - ISBN 978-966-580-346-1 : 60.00 грн
Рубрики: Безпека харчування--Гігєна харчування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: забруднювальні речовини -- металічі забруднення -- радіонукліди -- нітрати -- нітрити -- нітрозосполуки -- пестициди -- діоксини -- мікотоксини -- антибіотики -- гормональні препарати -- небезпеки мікробіологічного походження -- небезпеки вірусного походження -- соціальні токсиканти -- харчові добавки -- технологічні добавки -- біологічно активні добавки -- генетично модифіковані організми Аннотация: Перевантаження екологічного та соціального середовищ джерелами шкідливих впливів на організм і психіку. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мазур, Тетяна Григорівна Экземпляры всего: 4 ВСМЛ (1), ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВСМЛ (1), ВВ (2), ФОНД (1) |