С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари Аннотация: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Завгородня, В.М. Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [] : навч. посібник / Ростовський В. С., Олейник Н. В. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. : рис., табл. - Бібліогр. на початку розд. - ISBN 978-966-351-234-1 : 028.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозбереження--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ресурсозберігаючі технології -- вторинна харчова сировина -- нетрадиційна харчова сировина -- безвідходна технологія -- відходи цитрусових культур -- відходи баштанних культур -- місцева рослинна сировина -- кавові напої -- харчові барвники -- нетрадиційна ягідна сировина -- вторинна сировина в хлібопеченні -- вторинна кондитерська сировина -- молочні відходи -- відходи м'ясопродуктів -- рибні відходи -- утильжири -- економія паливно-енергетичних ресурсів Аннотация: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Олейник, Н. В. Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |