Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [] : навч. посібник / Ростовський В. С., Олейник Н. В. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. : рис., табл. - Бібліогр. на початку розд. - ISBN 978-966-351-234-1 : 028.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозбереження--Технології--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ресурсозберігаючі технології -- вторинна харчова сировина -- нетрадиційна харчова сировина -- безвідходна технологія -- відходи цитрусових культур -- відходи баштанних культур -- місцева рослинна сировина -- кавові напої -- харчові барвники -- нетрадиційна ягідна сировина -- вторинна сировина в хлібопеченні -- вторинна кондитерська сировина -- молочні відходи -- відходи м'ясопродуктів -- рибні відходи -- утильжири -- економія паливно-енергетичних ресурсів Аннотация: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Олейник, Н. В. Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |