К56 Ковешніков, Володимир Сергійович. Організація готельно-ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г. - Київ : Ліра-К, 2018. - 563, [1] с. : іл., табл. - Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563. - ISBN 978-617-7605-31-6 : 414.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання фывфывфыв: готельне господарство -- індустрія гостинності -- управління готелем -- послуги гостинності -- обов'язки персоналу готелів -- обслуговування людей з інвалідністю -- управління безпекою готелю -- управління персоналом готелю -- готельний маркетинг -- товарно-матеріальні ресурси -- інженерно-технічна служба готелю -- ресторанне господарство -- продукція ресторанного комплексу -- обслуговування туристів Аннотация: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |