Б35 Бебешко, Петро Степанович. Основи профілактичної медицини [] : підручник для студ. вищ. мед. навч. закл. / П. С. Бебешко, Ю. С. Скоробреха, О. П. Коріняк. - 2-ге вид., перероб. та допов. - К. : Медицина, 2011. - 183, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 174-175. - Дод.: с. 176-183. - ISBN 978-617-505-149-8 : 36.00 грн, 102.00 грн
Рубрики: Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: профилактическая медицина -- гігієна води -- гигиена воды -- основи раціонального харчування -- основы рационального питания -- вредное производство -- шкідливе вирбництво -- охорона здоров'я дітей -- охрана здоровья детей -- лікувально-профілактичні заходи -- лечебно-профилактические мероприятия -- лікувально-профілактичні заклади -- лечебно-профилактические заведения -- здоровий спосіб життя -- здоровый способ жизни -- особиста гігієна -- личная гигиена Аннотация: У підручнику вміщено основи гігієни довкілля, води і водопостачання, грунту та очищення населених пунктів, харчування, праці, дітей та підлітків, лікувально-профілактичних закладів, особистої гігієни, що сприяє грунтовному засвоєнню гігієнічної науки для досконалого планування та втілення в життя належних профілактичних заходів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Скоробреха, Юрій Сергійович; Коріняк, Олена Павлівна Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВСМЛ (1) Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1) |
З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Фізіологія харчування: практикум [] : навч. посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 207, [1] с. : табл. - Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207. - ISBN 978-611-01-0423-4 : 50.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: індивідуальне фактичне харчування -- индивидуальное фактическое питание -- основи раціонального харчування -- основы рационального питания -- диференційоване харчування -- дифференцированное питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- диетическое питание -- дієтичне харчування Аннотация: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Руль, Юрій Володимирович; Булгакова, Магда Костянтинівна Экземпляры всего: 2 ВСМЛ (1), ФОНД (1) Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1) |