П 61 Посадові інструкції. Торгівля та громадське харчування [] / [упоряд. Пашутинський Є. К.]. - 2-ге вид. - К. : КНТ, 2006. - 290, [2] с. - (Кадри підприємства). - ISBN 966-373-057-9 : 48.00 грн
Рубрики: Працівники торгівлі--Посадові інструкції--Довідкові видання Працівники громадського харчування--Посадові інструкції--Довідкові видання фывфывфыв: керівники -- руководители -- головний кулінар -- главный кулинар -- завідувач ринку -- заведующий рынка -- керуючий магазином -- управляющий магазина -- професіонали -- профессионалы -- інокореспондент -- инокорреспондент -- метрдотель -- бармен -- инспектор-товарознавець -- инспектор-товаровед -- технічні службовці -- технические служащие -- контролер-касир -- контролер-кассир -- робітники -- работники -- буфетник -- буфетчик -- кондитер -- пекар -- пекарь -- шеф-кухар -- шеф-повар Аннотация: Зразки посадових інструкцій працівників оптової, роздрібніої торгівлі та закладів харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пашутинський, Є. К. \упоряд.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б26 Барыкин, Константин Константинович. Хлеб, который мы едим [] / К. К. Барыкин. - Москва : Политиздат, 1983. - 222 с. - 0.35 р.
Рубрики: Хліб--Сировина--Використання--Популярні видання фывфывфыв: история хлеба -- історія хліба -- хлеб и революция -- хліб і революція -- хлеб войны -- хліб війни -- ленинградский паек -- ленінградський пайок -- профессия пекарь -- професія пекар -- космический хлеб -- космічний хліб Аннотация: Главная тема книги - бережное, внимательное отношение к хлебу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |