641.54:640.43(075)
Д71


    Доценко, В. Ф.
    Устаткування закладів ресторанного господарства [] : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 635, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635. - ISBN 978-617-7458-03-5 : 340.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
технологічна машина -- електросилове обладнання -- механічне устаткування -- сортувально-калібрувальне устаткування -- чищення овочів -- подрібнення продуктів -- миття сировини -- місильно-перемішувальне устаткування -- дозувально-формувальне устаткування -- універсальні машини -- теплове устаткування -- варочне устаткування -- устаткування для смаження -- пекарські шафи -- жарові шафи -- холодильне обладнання -- спеціалізоване холодильне устаткування -- немеханічне устаткування
Аннотация: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Губеня, В. О.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.54-8
Д 69


    Дорохин, Виктор Александрович.
    Тепловое оборудование предприятий общественного питания [] : учебник для вузов / В. А. Дорохин. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1987. - 407 с. : рис., табл. - Прил.: с. 389-400. - Предм. указ.: с. 401-403. - Лит.: с. 404-405. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
общественное питание -- пищевое оборудование -- тепловые аппараты -- теплогенерирующие устройства -- теплогенеруючі пристрої -- варочные котлы -- варильні котли -- пароварочные аппараты -- пароварильні апарати -- сковороды -- пательні -- фритюрницы -- фритюрниці -- жарочные шкафы -- жарочні шафи -- пекарные шкафы -- пекарські шафи -- электрические плиты -- електричні плити -- газовые плиты -- газові плити -- водонагреватели -- водонагрівачі
Аннотация: Рассмотрены основные способы нагрева пищевых продуктов, общие принципы устройства и классификация тепловых аппаратов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)