А 65 Андреєва, Ольга Адіславівна. Товарознавство шкіряно-хутрової сировини [] : навч. посібник / Андреєва О. А., Цеменко Г. В. ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Київ. нац. ун-т технологій та дизайну. - К. : Кондор, 2012. - 359, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 358-359. - ISBN 978-966-351-399-7 : 96.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Промислові товари--Навчальні видання фывфывфыв: шкіряна сировина -- кожное сырье -- хутряна сировина -- меховое сырье -- властивості шкіряно-хутряної сировини -- свойства кожно-мехового сырья -- хімічний слад шкури -- химический состав кожы -- дефекти сировини -- дефекты сырья -- первинна обробка сировини -- первичная обработка сырья -- сортування шкіряно-хутрової сировини -- сортировка кожно-мехового сырья -- зберігання шкіряно-хутрової сировини -- хранение кожно-мехового сырья -- щетина -- волос кінський -- волос конский -- шерсть Аннотация: Шкіряно-хутрова сировина, її ресурси, класифікація, хімічний склад і будова шкур в залежності від походження та умов розвитку. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Цеменко, Галина Василівна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниКиївський національний університет технологій та дизайну Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д79 Дубовис, Григорий Александрович. Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво Аннотация: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |