С89 Судзиловская, Инна Иосифовна. Сушим, варим, маринуем [] : (сборник рецептов переработки плодов, ягод, овощей, грибов, рыбы, мяса) / И. И. Судзиловская. - Киев : Урожай, 1995. - 478 с. - ISBN 5-337-01658-Х : 370.000 крб
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Переробка--Довідкові видання фывфывфыв: сельскохозяйственная продукция -- переработка -- заготока продуктов на зиму -- заготівля продуктів на зиму -- инвентарь для заготовки -- інвентар для заготівлі -- переработка грибов -- переробка грибів -- переработка овощей -- переробка овочів -- переработка ягод -- переробка ягід -- хранение плодов -- зберігання плодів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- переработка рыбы -- переробка риби -- переработка мяса -- переробка м'яса Аннотация: Приведены старинные и новейшие способы заготовок сельскохозяйственной продукции на зиму, даны способы хранения ягод, фруктов, овощей, грибов, рыбы, мяса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
В65 Войналович, Олександр Володимирович. Охорона праці в галузі (харчові технології) [] : підручник / О. В. Войналович, Є. І. Марчишина ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 581, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431. - Предм. покажч.: с. 432-433. - Дод.: с. 434-581. - ISBN 978-611-01-1228-4 : 410.00 грн
Рубрики: Рибні продукти--Переробка--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Харчові технології--Охорона праці--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: переробка риби -- управління охороною праці -- водні біоресурси -- рибопереробні підприємства -- соціальне стахування -- аналіз умов праці -- вимоги техніки безпеки -- технологічні процеси переробки риби -- лабораторії рибопереробних підприємств -- виробничі приміщення -- електробезпека рибопереробних підприємств -- пожежна безпека рибопереробних підприємств -- долікарська допомога потерпілим -- нещасні випадки Аннотация: Вимоги до забезпечення нормативних умов праці на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресерсів, функціонування системи охорони праці. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Марчишина, Євгенія Іванівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |