Ш 96 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання фывфывфыв: кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников Аннотация: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В26 Веда Прил деви даси Царский пир всем по карману [] : украинская кухня / Ведаприя-деви даси. - Москва : Вкусы мира, 2016. - 59, [5] с. - ISBN 978-5-906504-77-7 : 30.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Страви--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- кулінарія -- первые блюда -- перші стави -- вторые блюда -- другі страви -- каши -- каші -- закуски -- сладкие блюда -- солодкі стави -- национальные традиции -- національні традиції -- украинская кухня -- українська кухня Аннотация: Тридцать два рецепта простых у приготовлении вегетарианских блюд традиционной украинской кухни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |