Л12 Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [] : навч. посібник / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 379, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - ISBN 978-617-7278-96-1 : 250.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: пивоварний солод -- оцінювання якості пива -- безалкогольні напої -- молочні продукти -- якість молока -- кисломолочні продукти -- згущені молочні консерви -- оцінювання якості м'яса -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- властивості м'ясних фаршів -- хімічний склад жирів -- хімічний склад олії -- консервована продукція Аннотация: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Х 46 Химико-технологический контроль пиво-безалкогольного производства [] : учебник / [Р. А. Колчева и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 272 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 250-264. - Лит.: с. 265. - Предм. указ.: с. 266-267. - ISBN 5-10-000131-3 : 1.00 р.
Рубрики: Пивоварне виробництво--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Безалкогольні напої--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: пивоваренное производство -- безалкогольные напитки -- пивоваренный солод -- пивоварний солод -- пивное сусло -- пивне сусло -- сбраживание пивного сусла -- збраження пивного сусла -- квас -- сырье производства безалкогольных напитков -- сировина виробництва безалкогольних напоїв -- контроль минеральных вод -- контроль мінеральної води -- контроль сиропов -- контроль сиропів Аннотация: Изложена технология солода и пива, анализ сырья, контроль технологического процесса, анализ готовых безалкогольных напитков и кваса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Колчева, Раиса Алексеевна; Калунянц, Калуст Акопович; Херсонова, Лидия Алексеевна; Садова, Алла Ивановна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |