М 59 Мікробіологія та фізіологія харчування [] : навч. посібник / В. Д. Малигіна [та ін.]. - К. : Кондор, 2009. - 242 с. : табл., рис. - Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241. - ISBN 978-966-351-265-5 : 39.00 грн, 54.00 грн, 52.00 грн, 43.00 грн
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи Харчування--Фізіологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- бактерії -- бактерии -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- дріжджі -- дрожжи -- ультрамікроби -- ультрамикробы -- мікрофлора грунту -- микрофлора почвы -- мікрофлора води -- мыкрофлора воды -- мікрофлора повітря -- микрофлора воздуха -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- хвороби тварин -- болезни животных -- харчові продукти -- пищевые продукты -- поживні речовини -- питательные вещества -- діетичне харчування -- диетическое питание Аннотация: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Малигіна, В.Д.; Ракша-Слюсарева, О.А.; Ракова, В.П.; Оконєчнікова, Л.І.; Багуліна, Т.Р. Экземпляры всего: 6 ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2) Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2) |
М 11 Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання Ветеринарна санітарія--Навчальні видання фывфывфыв: мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка Аннотация: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Г 46 Гигиена и реставрация библиотечных фондов [Текстььь] : практ. пособие / Гос. б-ка СССР им. В. И. Ленина ; [сост. Т. Ф. Бурцева и др.]. - 2-е изд., перерераб. и доп. - Москва : Книга, 1985. - 157, [3] с. - 0.15 р.
Рубрики: Бібліотечні фонди--Реставрація--Гігієна--Практичні посібники фывфывфыв: режим ханения -- режим зберігання -- повреждение документа -- пошкодження документа -- реставрация фондов -- ресраврація фондів -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- плесневые грибы -- плісняві гриби -- дезинфекция -- дезинфекція Аннотация: Пособие содержит сведения о свойствах бумаги, кожи и пергамента, практические советы по созданию оптимальных условий хранения библиотечных фондов и архивных материалов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бурцева, Т. Ф. \сост.\; Дворяшина, З. П. \сост.\; Мантуровская, Н. В. \сост.\; Преображенская, Н. В. \сост.\; Государственная библиотека СССР имени В. И. Ленина Экземпляры всего: 1 БГ (1) Свободны: БГ (1) |
Г 46 Гигиена и реставрация библиотечных фондов [Текстььь] : метод. пособие / Гос. б-ка СССР им. В. И. Ленина ; [сост. И. К. Белая и др.]. - Москва : Книга, 1964. - 107, [3] с. - 0.34 р.
Рубрики: Бібліотечні фонди--Реставрація--Гігієна--Практичні посібники фывфывфыв: режим ханения -- режим зберігання -- повреждение документа -- пошкодження документа -- реставрация фондов -- ресраврація фондів -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- плесневые грибы -- плісняві гриби -- дезинфекция -- дезинфекція Аннотация: Пособие содержит сведения о свойствах бумаги, кожи и пергамента, практические советы по созданию оптимальных условий хранения библиотечных фондов и архивных материалов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Белая, И. К. \сост.\; Козулина, О. В. \сост.\; Корнеева, С. И. \сост.\; Черемисина, Н. А. \сост.\; Государственная библиотека СССР имени В. И. Ленина Экземпляры всего: 1 БГ (1) Свободны: БГ (1) |