А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 340, [2] с. : фото, рис. - ISBN 978-611-01-0289-6 : 67.00 грн
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: послуги ресторанного господарства -- торгівельні приміщення -- столовий посуд -- обслуговування споживачів -- організація банкетів -- організація прийомів -- спеціальні види послуг -- прогресивні технології обслуговування -- організація громадського харчування Аннотация: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Русавська, Валентина Андріївна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |