636(075)
О-75


   
    Основи технологій виробництва продукції тваринництва [] : практ. посібник для студ. вищ. навч. закладів / [М. Ф. Кулик [та ін.] ; за ред. М. Ф. Кулика, Т. В. Засухи]. - Київ : Сільгоспосвіта, 1994. - 432 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 425-427. - ISBN 5-7987-0335-5 : 3.00 грн., 15.00 грн.
Примечания об особенностях:
Пр. деф.: відсутні 429-430 с.
УДК
ББК 45я73
Рубрики: Тваринництво--Продукція--Виробництво--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
продукція тваринництва -- будова організму тварин -- кормова база -- племінна робота -- технологія утримання тварин -- технологія заготівлі кормів -- технологія виробництва молока -- технологія виробництва яловичини -- потреба в кормах -- технологія виробництва свинини -- технологія виробництва продукції вівчарства -- технологія виробництва яєць -- технологія виробницва м'яса птиці -- конярство -- виробництво продукції кролівництва
Аннотация: Технології заготівлі кормів та виробництва молока, м'яса, яєць, вовни та інших продуктів тваринництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кулик, Михайло Федорович; Засуха, Тетяна Володимирівна; Юрченко, Василь Климентійович; Солодкий, Микола Олександрович
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)