641.5
М16


    McNair, James.
    Custards, mousses & puddings [Текст] / James McNair ; phot. by James McNair. - San Francisco : Chronicle books, 1992. - 96 p. - ISBN 0-87701-829-4 : 100000.00 крб
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
їжа -- еда -- кулинария -- приготування їжі -- приготовление пищи -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- десерти -- десерты -- пудінги -- пудинги -- солодка випічка -- сладкая выпечка
Аннотация: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
McNair, James \ill.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)

641.55
R76


    Rombauer, Irma S..
    Joy of cooking [Текст] / Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker, Ethan Becker ; ill. by John Norton. - New York [etc.] : Scribner, 2006. - XIII, 1132 p. : ill. - (The New York Times bestseller). - Ind.: p. 1073-1132. - ISBN 978-0-7432-4626-2 : 158.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Книги--США--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- американські кулінарні книги -- американские кулинарные книги -- рецепти їжі -- рецепты еды -- приготування їжі -- приготовление пищи -- меню
Аннотация: Joy is the all-purpose cookbook. There are other basic cookbooks on the market, and there are fine specialty cookbooks, but no other cookbook includes such a complete range of recipes in every category: everyday, classic, foreign and de luxe. Joy is the one indispensable cookbook, a boon to the beginner, treasure for the experienced cook, the foundation of many a happy kitchen and many a happy home.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Becker, Marion Rombauer; Becker, Ethan; Norton, John \ill.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)

51.23
С46


    Скурихин, Игорь Михайлович.
    Как правильно питаться [] / И. М. Скурихин, В. А. Шатерников. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 256 с. : табл. - Прил.: с. 246-253. - Лит.: с. 254. - 1.00 р.
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
харчування -- питание -- травлення -- пищеварение -- харчова алергія -- пищевая аллергия -- ожиріння -- ожирение -- цінність харчових продуктів -- ценность пищевых продуктов -- приготування їжі -- приготовление пищи -- естетика харчування -- эстетика питания -- дієтичні страви -- диетические блюда
Аннотация: Популярно изложены научные основы рационального питания, рассмотрены основные принципы рационального питания, приведены основные правила приготовления и хранения пищи и пищевых продуктов и др.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шатерников, Валерий Андреевич
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)