З-43 Звичаї нашого роду: страви української кухні [] / [авт.-упоряд.: С. Андрющенко, С. Железняк ; худож. оформ. С. Железняк ; фот. О. Д. Чистохвалов ; керівник пректу Б. М. Максимець]. - Київ : Генеза, 2019. - 191, [1] с. : кольор. іл., фот. - Покажч.: с. 187-190. - Літ.: с. 191. - ISBN 978-966-11-0967-3 : 300.00 грн
Рубрики: Українська кухня--Національні традиції--Науково-популярні видання фывфывфыв: державна програма 2020 -- Різдво Христове -- різдвяні страви -- Щедрий вечір -- Багата вечеря -- Водохреще -- Голодна кутя -- Масниця -- Сирний тиждень -- Великий піст -- Благовіщення -- "третя зустріч весни" -- Вербна неділя -- Страсний тиждень -- Великдень -- паска -- куличі -- великодні страви -- Радовниця -- Зелені свята -- Петрів піст -- свято Івана Купайла -- день Святого Пета -- день Святого Павла -- літній м'ясоїд -- Спасівка -- Успенський піст -- Пречиста -- Покрова -- свято запорізьких козаків -- день Святого Миколая -- Коляда -- приготування куті -- святий вечір Аннотация: Загальними рисами окреслено основні українські свята, особливості обрядових дійств, наведенно старовинні рецепти нашої гастрономічної культури. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Андрющенко, Світлана \авт., упоряд.\; Железняк, Світлана \авт., упоряд., худож.\; Чистохвалов, Олександр Дмитрович \фот.\; Максимець, Б. М. \керівник пректу.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1) |