З-33 Запольський, Анатолій Кирилович. Екологізація харчових виробництв [] : підручник / А. К. Запольський, А. І. Українець. - Київ : Вища школа, 2005. - 423 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - Предм. покажч.: с. 420-423. - ISBN 966-642-294-8 : 34.00 грн, 036.50 грн, 038.00 грн
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи Безпека харчування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: елементи їжі -- раціональне харчуванняя -- екологічна безпечність продуктів харчування -- екологічна експертиза -- еколого-економічне управління підприємством -- оптимізація технологічних процесів -- екологічний інжиніринг -- промислові забруднення -- комплексна переробка харчової сировини -- утилізація харчових відходів -- вода в харчовій промисловості -- "зелена" модернізація харчового підприємства -- екологічна упаковка -- енергозбереження виробництва Аннотация: Питання екологізації харчових виробництв, характеристика харчових продуктів та принципи раціонального харчування. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Українець, Анатолій Іванович Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |